CLIP-IN-HAIREXTENSIOSN-WAVY-1-BAAN

Clip In Extensions met 5 clips

Wil je gemakkelijke haarverlenging en toch het gevoel hebben dat je clip in extensions stevig vast zitten? Kies dan voor de Extensions met 1 baan en 5 clips.
Binnen 1 minuut heb je de hairextensions in en uit!

  • Deze Clip In Extensions zijn beschikbaar in 14 kleuren
  • 1 baan is voldoende voor meer volume en verlenging
  • De clip in extensions zijn 57 cm lang.
  • Bestaande uit 1 baan met 5 clips, voor de makkelijke en snelle bevestiging
  • Verkrijgbaar in 14 kleuren!

Goedkope Clip In Extensions

Bijna elke dag sta je voor de spiegel en weet je niet wat je met je haar aan moet. Je vriendinnen komen elke keer voor de dag met leuke frisse kapsels, terwijl je eigen haar futloos en weinig origineel is. Elke dag ga je naar je werk of school met hetzelfde saaie kapsel.
De oplossing kunnen Clip in Extensions voor je zijn!

Door Hairextensions te gebruiken krijg je meer volume & lengte, waardoor je veel meer mogelijkheden hebt met je haar. Iedereen wil toch een mooi volle bos met haren:)

Nee, absoluut niet. Onze Extensions zijn gemaakt van speciale synthetische vezels welke eruit zien en voelen als echt haar. Je kan onze hairextensions zelfs krullen en stijlen.
Je kan heel veel verschillende goedkope extensions online kopen in Nederland en het buitenland. Misschien heb je wel een gekeken op AliExpress voor hele goedkope clip in extensions.
Goedkoop is duurkoop, zo gat het gezegde en dit geld hier helaas ook voor. Bijna alle aanbieders op deze websites leveren hele slechte kwaliteit extensions. Deze shops bieden de goedkoopste hairextensions aan en leveren dan uiteindelijk hele slechte kwaliteit. We praten dan nog niet eens over de hele lange levertijd (als je ze al ontvangt), en de invoerkosten bij de douane.

Vaak ben je veel duurder uit dan je had gedacht. En ben je er niet blij mee of is de kleur niet goed, dan kan je vaak ook niet meer omruilen omdat dit te duur is qua verzendkosten.
Kies dus voor een bekend bedrijf waar je ook nog garantie hebt en advies kan krijgen.

Wij kunnen onze Clip In Extensions goedkoop aanbieden omdat we onze eigen producten maken in onze fabriek. Wij hoeven in tegenstelling tot heel veel anderen het haar niet via groothandelaren in te kopen. Dit scheelt enorm in de prijs van onze Extensions. Doordat we zelf het hele productieproces in handen hebben kunnen we ook de beste kwaliteit van de hairextensions garanderen.