haarverlenging

Clip In Extensions met 7 banen en 15 clips

Wil je zelf bepalen waar je lengte en volume komt bij je haarverlenging?
Kies dan voor deze mooie haarverlenging.
Binnen een paar minuten heb je deze haar verlenging in en uit!

  • 1 pak is voldoende voor een volledige verlenging
  • Heb je dik of veel haar, dan raden we 2 pakken aan
  • 7 Banen en 15 Clips
  • Geeft je haar volume en verlenging
  • Gewicht 120 gram, de lengte is 57 cm

Goedkope haarverlenging

Bijna elke dag sta je voor de spiegel en weet je niet wat je met je haar aan moet. Je vriendinnen komen elke keer voor de dag met leuke frisse kapsels, terwijl je eigen haar futloos en weinig origineel is. Elke dag ga je naar je werk of school met hetzelfde saaie kapsel.
De oplossing kunnen de Clip Extensions voor je zijn!

Door een haarverlenging te gebruiken krijg je meer volume & lengte, waardoor je veel meer mogelijkheden hebt met je haar. Iedereen wil toch een mooi volle bos met haren:)

Nee, absoluut niet. Onze Extensions zijn gemaakt van speciale kunststof vezels welke eruit zien en voelen als echt haar. Je kunt onze hairextensions zelfs krullen en stijlen.
Er zijn heel veel verschillende goedkope extensions online te koop in Nederland en het buitenland. Misschien heb je wel eens gekeken op AliExpress voor hele goedkope clip in extensions.
Goedkoop is duurkoop, zo gaat het gezegde en dit geldt hier helaas ook voor. Bijna alle aanbieders op deze websites leveren hele slechte kwaliteit extensions. Deze shops bieden de goedkoopste hairextensions aan en leveren dan uiteindelijk hele slechte kwaliteit. We praten dan nog niet eens over de hele lange levertijd (als je ze al ontvangt), en de invoerkosten bij de douane.

Vaak ben je veel duurder uit dan je had gedacht. En ben je er niet blij mee of is de kleur niet goed, dan kun je vaak ook niet meer omruilen omdat dit te duur is qua verzendkosten.
Kies dus voor een bekend bedrijf waar je ook nog garantie hebt en advies kan krijgen.

Wij kunnen onze Clip In Extensions goedkoop aanbieden omdat we onze eigen producten maken in onze fabriek. Wij hoeven in tegenstelling tot heel veel anderen het haar niet via groothandelaren in te kopen. Dit scheelt enorm in de prijs van onze Extensions. Doordat we zelf het hele productieproces in handen hebben kunnen we ook de beste kwaliteit van de hairextensions garanderen.

 

https://uwpagina.nl/